Types of Spaces - Part III

 MODEL


Počas ďalšieho stredajšieho stretnutia v ZANe sme sa pustili do stavania modelov našich návrhov. Vybrali sme ten, ktorý šiel najlepšie realizovať modelom za použitia materiálu, ktorý sme dostali rovnaký vo všetkým skupinách.

Čo sa týka materiálu, dostali sme podlhovasté hranoly z dreva a kusy kovový drátov, ktoré by mohli slúžiť na ich previazanie, nech je model stabilnejší.



Z našich návrhov, ktoré som podrobnejšie opisovala v predchádzajúcich príspevkoch, sme vybrali ALTERNATÍVU °°°, pri ktorej nám prišlo, že jej model by za požitia prideleného materiálu vyzeral zaujímavo. 




Pri jeho stavaní sme ale rátali s tým, že sme omezení množstvom materiálu, ktorého viac nedostane a prišli sme na to, že jediný spôsob ako by sme ho mohli postaviť, by bol za použitia lepidla. 

To by však neladilo s typom stavania modelov v ostatných skupinách. Taktiež sme získali ďalší materiál a tak sa začalo pomaly prichádzať na to ako bude fungovať drevená konštrukcia celého modelu. Musím priznať, že mi chvíľu trvalo, kým som pochopila ako to vlastne chcú postaviť. Nakoniec bola ale teória a počítanie rozmerov správna a mali sme dosť materiálu, správne narezané hranoly a dokázali sme si, že konštrukcia je možná.








  Popri stavaní modelu sme sa rozdelili. Polovica z nás sa vrhla do stavania modelu a vŕtania drevených hranolov, zatiaľ čo druhá polovica začala rysovať dokumentáciu pomocou korbíka, ktorí sme si na hodine mohli požičať a vyskúšať ako sa inštaluje a používa. 





Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

ANALÝZA

CCP Pavillion

1to1